Anotace: o dračia láska a ich oheň v útrobách sveta
dnes je deň lovca
keď príde noví bojovník
osedlá draka a poletí v naproti osudu
rovno do ohnivej žiary
krásna Lachien objímaš svoje deti oblohy
hladíš ich svojím telom
a dovolíš osedlať ich mocnú poctatu
bojovník menom Medeon lásku pradie
nie mečom nie štítom
harfou ktorá ťa ľahko uspáva
aby si mohol osedlať tvoje srdce !
podarí sa mu to ?