Šli spolu jenom kousek
Byl jako
chodící reklama na faleš
co postavila dům
uprostřed pouště mé důvěry
a já ho ještě kropila
(z lásky,
aby neuvadl)
Já,
naivní postavička
z romantických pohádek
kterou v závěru
popraví
Přečteno 382x
Tipy 11
Poslední tipující: kamínek, Amonasr, jitoush, básněnka, poeta, maliska
Komentáře (7)
Komentujících (6)