Políbení <> indiáni pijí Rosso
* Když indiáni pijí rosso
* nikdy není v sále boso
* I sluneční kovboj co tu byl
* už má vyhlídnutej cíl
* Když indiánka se v jezeře koupe
* i zlatokop se usmívá jak poupě
* aby v čisté spatřil co je svato
* bez lásky by sotva našel zlato
* zlato co se nedá vzít za plato
* ač drahé kovy bývaj inertní
* spojuje nás příslib životní..
* A proto ať si indiáni pijí Rosso
* toužím tě vést bosky ranní rosou
* a kdybys toužil poznat blíž...
* romantiku..piš piš piš
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, jitoush, Amonasr, Aiury, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)