Růže
v náklonnosti ke kultuře
obdivuji rudé růže
zatracen kvůli tomu
všichni se štítí této myšlenky jako moru
růže jsou dnes poplivané
lidmi pošlapané
jim už žádný zahradník nepomůže
ach, ty krásné růže
co s nimi ?
zahodit ? zapomenout ?
do kompostu se hodí nejvíce
z něho pak vyrostou nové kytice
nové a hezčí
větší !
tak ať růže rostou !
ať už nikdy nepomřou
starat se o ně musíme
a nemyslet na osobní provize
když se o ně starat nebudeme
pak kamení místo růží sázet můžeme
růže oproti kamení mají výhodu
voní a líp se hodí do našeho záhonu
Přečteno 430x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, SmallGeorge
Komentáře (5)
Komentujících (4)