Kdopak by se Karkulky bál.
Vždyť od ní přeci
neutekl nikdo
jen všichni vlci.
Kdo by neměl rád Sněhurku
a její džus z otráveného jablka.
Najdeš ji v lesích kde veškerý smích
zaniká.
Kdo by se nezamiloval do krásky a zvířete.
Vždyť ošklivost i krásu najdeš všude
i v samém středu
růžového poupěte.
Kdo by neznal chudou Popelku
a její střevíček.
Vzduch je plný srdíček
a lásky.
Kdo by neznal pohádkové krásky, že?
A teď mě omluvte, spěchám…
k siluetě ráje.
Spěchám pod třešeň, protože je
prvního máje.
Jsem velmi rád, že jsi nám neuschla a jen kveteš spolu s Tvými verši :o)
17.05.2014 03:51:35 | Akrij8
Přiznám se, je to smyšlené. Takové večerní zasnění :)) Moc děkuji za nakouknutí :)
17.05.2014 09:34:40 | Elisa K.
....silueta ráje...to spojení se mi líbí.....takový jemný náznak.....
nakousnutí.....Ji.
02.05.2014 20:51:50 | jitoush
Poslal bych Vám tam políbení,
však bojím se, že moje paní,
žárlila by bez ustání.
Jenom jedno malé přání:
Ať žádný princ se neubrání
od Vašeho zulíbání.
01.05.2014 22:57:18 | Slav Milo