Žolík
Střípky snu tiše posbírám
Vím,že už se to jen tak nespraví
slzy smutku v očích často mám
pláče i mé srdce bolavý
Rukama odhodím z obličeje pramen vlasu
nenosím štěstí,ale jen smolíka
neposlouchám svého srdce hlasu
věčně v kartách dostávám žolíka
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Erato, Jacob P. Verlaine, vodnař
Komentáře (2)
Komentujících (2)