Anotace: jako smítko prachu
Pevně
jako uzel
na svědomí
a mezi trsy
provinilé mlhy
se stáčí
vždy zpět
ta tíha
kterou
vtírá
jako mast
do skrání
a dál
již není
myšlenky
která by vrátila
malobolest
Jo
17.09.2024 12:33:10 | mkinka
...líbí....Ji.
12.05.2014 20:20:44 | jitoush
Krásně napsané :)) a malobolest je úžasný novotvar :)) ST:)
12.05.2014 12:13:51 | Aiury
...velmi pěkné obraty...ST...:o)
11.05.2014 22:51:29 | Jort
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?