Hříšná země
Anotace: Chčije a chčije.
Svatý Petr výská smíchy,
teď těm Čechům spláchnu hříchy,
neznabozi, tuneláři,
ukážu jim, jak jsem v ráži.
Úplatky vždy hojně berou,
ke korytům hned se derou,
v kostele jen sem tam babka,
zato venku řádí lapka.
Svoje chyby dobře znají,
polepšit se možnost mají,
já mám čas a mraky vodu,
snad nechtějí větší škodu.
Zastav deště, šetři lidi,
stačí, že je vláda šidí,
netrestej víc, Bůh se mračí,
politici lidem stačí.
Přečteno 306x
Tipy 18
Poslední tipující: Akrij8, Pamína, Petbab, Aiury, SmallGeorge, lukassnajdr, poeta, Rozina, AndreaM, Amonasr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)