*
v zajetí
krotí tě na krátké lonži
do duše tak cosi nasněží
zazní ticho příběhů
že v krabici od tenisek
ztraceně schoulených je pár let
možná umíš mne číst
a možná trochu i podvádíš
ale víš
že potýkat se s temnotou
pronikat černou dírou
rýmuje se
se samotou
snad jen pokřtěni jsme divnou dobou
hrajme tedy dál fér
a ticho
ať se také dál tříští
pro ochutnané světa hříchy
do uzlů svázáni
to ploché nic
nastavíme touhou
tím sněním bez hranic
a že dotkneme se nebes
na to dnes
i lásku vsadím
*