Žíly na rukou
Anotace: Plujou mi žíly po rukou jak koráby zelený od řas. A námořníci spouští plachty,...
Plujou mi žíly po rukou
jak koráby zelený od řas.
A námořníci spouští plachty,
věří ve vítr, co vynese je
výše na hladinu.
Jak zelení hadi plazí se,
ty žíly na rukou.
Rok od roku vystouplejší,
jak kdyby říkaly,
že chtějí své místo na vzduchu.
Vem nůž a přeřízni ty hady,
služebníky ďáblovy,
Jen v krvi utopíš je
A pomalá smrt se ti pak odvděčí
černým sametem.
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: CoT
Komentáře (3)
Komentujících (3)