...a světlo bude znít
tam ve výšinách
skutečnost okamžiku
přiblíží se zlehka
včerejším snům.......Ji.
09.06.2014 19:00:46 | jitoush
ano..světlo bude znít tam ve výšinách...aby projasnilo zem...vše spočine v jediné...JSEM...z
10.06.2014 19:31:54 | zdenka
Jak vidím, zasahuje nás to všechny - tři tipující, tři ST.
Nádherná báseň...děkuji za přečtení.
ach lásko
z kolika metrů mé kůže
jemně vydělané
mi ušiješ šaty
z kolika metrů jeho dechu
tenkého potrhaného
mi utkáš plášť
z kolika snů
lehkých jak pápěří
postavíš dům
bez oken a dveří
v kterém nás uschováš?
(Dovoluji si citovat Violu Fischerovou, básnířku, kterou velmi ctím, má k nám blízko...)
09.06.2014 17:02:06 | Pamína