Černobílé obrazy se zbarvily závistí.
A motýl tak trochu přiopile létá
a chtěl by i nadále pít
nektar z tvých dlaní.
A to všechno pro moje oči.
A možná za to zčásti může i moje snílkovská povaha.
To jenom pro mě
pro tebe
pro nás
se noc i den navzájem svlékli do naha.