Jen pár kroků
Je to jen pár kroků zpět
do času slunečního svitu
pestrobarevných motýlů
vůně trávy a lučních květů
pili jsme nektar lásky života
opojné jako zralé víno
svobodomyslní
a mysl rozevlátou
jako hřívu divokých koní
zašli jsme až tam
kde je nikdo nedohoní
s oblaky nad hlavou
jen pár kroků
a jednou se setmí
z cigaret stoupá dým
do černé noci
budem hrát
na struny kytary
pro rány světa
tklivý pláč přírody
měli jsme křídla
poletíme dál
svobodomyslní
setřem si slzy s tváří
jsem přítel a ty jsi můj
když mrak zastře slunce
v kapkách deště zmáčení
duhový most přejdem ještě.
Přečteno 379x
Tipy 12
Poslední tipující: Cappp, Akrij8, Bakchus, jitoush, zelená víla, Pamína, Gorwor, AndreaM, Núrnen
Komentáře (10)
Komentujících (4)