Anotace: ... hrající po večerech... http://www.youtube.com/watch?v=NB_mH1BZ8Ow
Někdo pohladí harfu
po vlasech strun.
Z kláves piana
odfouknou prach.
Houslím uteče sten
pod doteky smyčce.
Flétny si povzdechnou
táhlými tóny.
A až všichni odejdou
tak já se budu dívat do kaluže
nebudu se poznávat.
A tam někde daleko
bude melodie srdce
tiše dohrávat.
...Ta správná melodie srdce je slyšet hodně daleko a snad se ani nedá
zaznamenat do not.....je to čistá improvizace......Ji.
26.06.2014 16:27:18 | jitoush