Vítr
Anotace: mám Tě plnou hlavu ....
Vítr unáší mé myšlenky
do jiných světů
a změněné se vrací
od sněhu zkřehlé
rozpálené z pouště
ale pořád mé
jen mé
Jsi v nich propletený
jako v pavučině
nechávám Tě letět
ale vždycky se mi vrátíš
s chmýřím bodláků
Přečteno 457x
Tipy 10
Poslední tipující: martinaV, Barčík, AndreaM, zelená víla, Aiury, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)