Pletou se mi stále do života
černé oči pouťových labutí
Nerozeznávám
lásku od strachu
nerozeznám strachy
od štěstí
A je příliš nebezpečné pro jablka
nechat city vzlínat k zápěstí
Asi je nebezpečné vnímat nebezpečí
nechodit poslepu
a nespat svlečená
Asi je šílenství nikdy nebýt šílená
nemít zlý sny
a neodřít si kolena
Je nebezpečné příliš chápat vyrovnaná blues
Prostě mě miluj
zítra mě může přejet autobus
zítra mě může přejet autobus
zítra mě může přejet autobus