Prokletá rána
Anotace: Naprosto obyčejný denní cyklus
Rozlétni se kolem
nadechni se vzduchu
napínej bránici
pod nohama nemáš zem
utekl jsi tomu ruchu
a překonal hranici
slyšíš ptačí zpěv
anebo je to řev
nenacházíš rozdíl
a má na tom podíl
že probral jsi se na zemi
svou přítomností raněný
nechceš vstát
a přesto musíš
chceš radši spát
realitou se dusíš
radši pořád snít
než na zemi bdít
už nastala hodina
vítá tě celá rodina
rozluč se světem vysněným
po něm nezbyl ani prach a dým
večer si jistě najdeš nový
o který tě ráno připraví
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Aiury
Komentáře (0)