Poznej svého nepřítele
ukaž mu ruce a nech se
provrtat
Nech se zabít a vyprávěj o tom kamarádům u piva
Nech se pohřbít s poctami
a pak třeba restart
Spustíš hru prostě znovu
Ukaž svému nepříteli záda
a až vypneš notebook zahaj novou revoluci
V plné polní bum ratata v lesíku za domem
A potom cigáro a jako že jsem tam byl
Kulička není kulka
a pro ty, co čekají lásku, něžnosti a zmar
třeba
"Lásko, miluji tě jako kapky jarního deště
a když stojím před tvým oknem za noci měsíční
Děsí mě již jen představa
že tě už šuká někdo jiný, cizí
kdo natáhl si budíka o pár minut dřív než já"
Utíkám a střílím tím jsem jako oni
Tak nějak vypadají představy nezasvěcených o lásce
Tak nějak vypadají představy nezasvěcených o válce