Anotace: ONKOLOGIE Bolest, beznaděj a samota, jak kočka mají životů. Pergamen tváří v...
Pěkně ztvárněno, líbí se mi zajímavé obraty, celkově pěkná báseň.
RM.
15.07.2014 12:12:15 | Robin Marnolli
Překrásné.Děkuji Vám.
Přeji naději přerozenou ve víru,odvahu triumfující ve vítězném boji.
15.07.2014 10:46:20 | Malá mořská víla
musím se přiznat že mě tvá báseň naprosto zasáhla,člověk si žije vlastně v tom svém životě a ještě si denodenně stěžuje na obyčejné hlouposti a najednou napíšeš takovouto báseň,která mě úplně srazila na kolena a dostala mě tam,tam kde lidé žijí že zahlédnou modrou oblohu,večerní stmívání a dočkají se dalšího úsvitu...
14.07.2014 18:23:53 | střelkyně1