Anotace: ZNÁMÁ MÍSTA V krajině dětství mého zase kvetou květy. Tytéž, co kdysi dávno,...
a já si zase pamatuji červeně natřené rámy oken a jeřabinami potisklé závěsy a taky vím,že krásně píšeš:)
15.07.2014 14:55:13 | střelkyně1
To jsme se tu dneska hezky tématicky sešli :-)
Tvoje básnička mě dojala, milý Oldo. Jak to zpívala Hana Hegerová...?
"Bože můj, já chci zpět..."
15.07.2014 14:48:03 | Pamína