a já jsem šťastná jen když jsem nešťastná
a když se mi nic nedaří
skáču blahem
a ty mi k tomu musíš mít co říct
protože láska je jenom kurva a já jsem tak šťastná
když mě ničíš jsem šťastná když mě nechceš
jsem prázdná doplňuji se slogany z mekáče
a hudbou z fesťáků
a poslouchám jen smutné písničky
dívám se jen na černobílé filmy
dej mi co proto chci vědět že mě nechceš
chci vidět jak mě stahuješ ke dnu
a já se topím v ubohé lásce
k lidem kterýma už nejsme se nikdo neotáčí
já tě opravdu hrozně miluju
dej mi klíče od auta chci se zabít skokem z útesu
můžeš mi utrhnout růži a požádat mě o ruku?
a já jsem šťastný jen když se svět nedívá
maluju si pod okny barevné kytičky
prší a já vůbec nedýchám
jsem
a přesto jsem podle všeho nikdy nebyl
jsem zelený ve světě černých a tak
zelená je teď nová černá
pohybuji se v čase pouze kupředu
nebo je to jen klam
jsem šťastný protože se neohlížím
a dopředu se vůbec nedívám