pojmenovat
dát jméno tomu
co jména ještě
nemá
složit celou větu
toť
ústa básníkova
němá
ve verších vyplout
nad hladinu
pro vlast
pro lásku
pro rodinu
v bouřném čase
patřit hvězdu
na úsvitu
plnou něhy
blankytného
svitu
Přečteno 336x
Tipy 9
Poslední tipující: Madanik, básněnka, Rozina, jitoush, střelkyně1, Gabriela Green, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (4)