...že bychom v zahradě srdcí chodili poslouchat tlukot?....možná bychom
našli to pravé srdce,které tluče jen pro nás.....jen....nedotýkat se...
ne nadarmo jsou žebra mřížemi.....v zahradě jsou i srdce ledová jak
kus průhledného ledu.....ruka by zmrzla a upadla......vřelé srdce se pozná
jen v příhodném okamžiku...to poznáme.....Ji.P.S.Líbí...
06.08.2014 18:20:21 | jitoush
pardon..chtěl jsem uděliti supertip..ale teď, když už Ti píšu do "komentáře"
tak navrhuji 777 tipů /raději ne do tisíců-to jsou potom samý nuly:-)
05.08.2014 21:09:45 | Frr