Nyx na nebe přišila hvězdy
snad to oblohu moc nebolelo.
I když
komu by na tom
ze srdce záleželo?
Měsíc se rozhodl povečeřet žárovky
se sílou milionů wattů
a prý se vůbec nemusíme bát
karambolů
či různých zkratů.
A poslední zbytky lásky jsou prohrané
v partičce pokeru.
Otevři mi
vždyť dneska prší hvězdy
vždyť zmoknu.