hele, pripominas mi tim, jak na me pusobi Tve basne jednu moji kamaradku.
Zkus nemyslet tak negativne, ale hledej krasu v malych vecech..treba i v tom, ze slunce nesviti, protoze za chvili tu zase bude, nic jej nezhasi... Zkus to, DELAS TO JEN KVULI SOBE.. good luck ;)
20.03.2007 18:09:00 | sejko_no_pi