Království Měsíce
Anotace: Tuhle jsem psala ve škole,tak nevím no :-/ Napište mi co si myslíte
Stráží noc,
naději dává,
dítka straší
namají ho ráda?
či ho obdivují tajně?
Jak třpytka ve tmě
tajemná to moc.
Lásce pomáhá,
vášni na kráse dodává.
Slunce vyprovází
každý den jinde se nachází.
Plamen plápolá
uprostřed modré tmy.
Pokud srdce máš
pak očaroval ti smysly.
Společnice přichází
rozestavili se hlídky.
Hlídají bránu,
nikdo do Měsíce království,
nestřelí ani ránu.
Komentáře (1)
Komentujících (1)