"Do píče!"
Ach krutý básník,
co píše tahle slova.
Do očí,
podívat bych se mu chtěla.
Říkal,
že sprostá slova do veršů dával by znova.
"Do prdele!"
Ach bože,
to je poezie?
Píše o životě svém,
říká si básník
nese jméno Bukowski.
Já četla jeho knihy ráda.
Škoda,
že nedožil se rána.
Krutý a vášnivý,
zlý i hodný
...byl život básníka.
Skládal verše v rytmu svého těla.
Děkuji za tu dobu,
kdy psal verše o osudu.
Kdy mohl říci:
"Já jsem básník."
Dobře napsáno :)
23.09.2014 10:09:27 | Nigol