Trocha času pro sny
Chodím po špičkách
abych nevzbudila sny
co ještě spí
hluboko ve mně
bdím před svítáním
v naději malé
že se vyplní
budím je jemně
střežím je a věřím
i když jen stěží
vítr odvál čas
do daleké pouště
pak změnil směr
jak o závod běží
a vrací se znovu, zas
na chvíli ještě...
Přečteno 330x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Barčík, Jort, jitka.svobodova, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)