Věřit na začátky
Anotace: Noc se ztrácí a ticho zvolna začíná nemluv přece když už dál nikdo nevnímá....
Noc se ztrácí a ticho zvolna začíná
nemluv přece když už dál
nikdo nevnímá.
Myšlenka se v němý snímek promění
a pak že dnešní svět
pozbyl všechno koření.
V téhle hře nikdy nepoznáš ten správný tah
a potom osud náš
sesype ze z misky vah
a dozní v ozvěnách
a dozní v ozvěnách.
Chci zas jednou znát ten svízel
co odmotá z bytí příze
strach vpřed běžet, nikdy zpátky
začít věřit na začátky
možná v sedě, možná v kleče
sám před sebou neutečeš
tak už zvedni ruce z klína.
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, Frr, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)