Prázdný list. Tečka. Vše bylo řečeno. Na tom listě se dá najít vše. A nejhorší je, když si sami sobě lžeme. To tam je také ...
20.09.2014 16:09:42 | VEDz RVAHEs
.....je to nekonečná,dobrodružná cesta.....i beze slov na bělostném
podkladě se dá vyjádřit mnohé.....slova někdy umrtvují myšlenku....Ji.
17.09.2014 19:03:34 | jitoush