Princip slibu
Nekončící láska -
kniha,která
naivitě nejde dočíst
V názvu nese
"Budeme si slibovat"
aneb
Spát spolu a
jazykem odírat holou kůži
na nové posteli
se starými sny
prý navěky
prý naštěstí
setmí se dřív,
aby bylo zase rychle ráno,
protože venku jsou ty,
co mají čas jen
dopoledne
Přečteno 267x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, maliska, Amonasr, Malá mořská víla, Jort, jitoush
Komentáře (5)
Komentujících (3)