Všechno už bylo řečeno
Anotace: Jsem vypravěč který se schovává kvůli tobě schovává se před tebou a přesto, že...
Jsem vypravěč
který se schovává
kvůli tobě
schovává se před tebou
a přesto,
že si nehrajeme na schovávanou
mlčím v koutě svého světa
louhuji svá slova v tichu
a měním pohled do tmy v odraz v zrcadle
na jehož rám to
vypaluji očima
-Tvoje jméno
pohádku O vyšumělé naději
a slibu jménem Lež
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Jort, Amonasr, jitoush, básněnka, Frr, AndreaM
Komentáře (4)
Komentujících (3)