A kdybys nedejbože chtěl zavřít dveře
a prodat tak poslední gramy léta co nám zůstaly
ležet na teplém stole falešně zpívajícím o štěstí
tak se mě prosím předtím zeptej
vždyť další léto je až za rok
a já bych možná do té doby neměla co jíst
a kdoví jestli budu mít co jíst i potom.
Zatímco stromům padají vlasy a já je slyším naříkat.
...Eli,držím Ti palce čím dál tím víc,Ty jseš tam "napíchlá" snad
nepřetržitě....a máš svůj čitelný rukopis...../úsměv/.Ji.
02.10.2014 14:16:56 | jitoush
Eliso, ten začátek mě vzal tak, že si to neodpustim...
***
A kdybys nedejbože chtěl zavřít dveře
a prodat poslední gramy léta co nám zůstaly
ležet na teplém stole
tak se mě prosím předtím zeptej
vždyť další léto
je až za rok
///
01.10.2014 22:39:08 | Nikotin