Hořkosladkost
Anotace: nápad písničkového textu podzimní nostalgie..:)
.
.
popsat ten pocit
co paralyzuje mi svět
obsah mých slov a vět
vzlétá ti naproti
vařící voda i krůpěje na řasách
všechny úplňky i sluneční výbuchy
plující mraky, tepající předtuchy
o tom jak člověk toužil a nedosáh‘
jsi sám?
já
dýchám
v rytmu svých snů
já
dýchám
hořkosladkostí mých dnů
dýchám..
prázdno jako alibi
ve velkém tanci jen naoko hýbu se
to všechny naděje na chvíli vznesly se
v otevřeném konci co kdyby..
ve vlnách podzimní slunce svítí
jak fata morgana něco mě dojímá
možná jak v barvách nesdílení přijímám
a babí léto vzduch sytí
já
dýchám
v rytmu svých snů
já
dýchám
hořkosladkostí mých dnů
dýchám
...
.
.
Přečteno 428x
Tipy 14
Poslední tipující: Eru Alonnar, Madanik, básněnka, Aida, jitoush, Rozina, Petbab, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (3)