=O čase
Anotace: a ten běží a běží...
~Tik a tak~
~~~~~~~~~~~
Hodiny dlouhé jsou
i když je tvoří vteřiny
každý den „poledne“
odbijí taky hodiny,
ty na věžích,kukačky
i ty digitální..
hodinu po hodině
se ten čas mění.
Tak běží dny,
měsíce a roky
někdy moc pomalu
a jindy mílovými kroky.
Když ti je devět let
půl dětství máš pryč
pak k dospělosti hledáš
svůj vlastní klíč.
Potom rok od roku
si ten život letí
člověk stárne
a s ním i jeho děti
až přijde konec….
Ale na ten je času dost
na něj se nespěchá
ať každý po sobě
něco pěkného
tu pro jiné zanechá.
~~~~~~~~~~~~
Přečteno 311x
Tipy 9
Poslední tipující: Linzerka, jitoush, střelkyně1, Pamína, Jort, enigman, Amonasr
Komentáře (2)
Komentujících (2)