Potulní muzikanti kulhali na levou nohu
kytarám ostříhali vlasy
a malíři sháněli nějakou barvu pro kontrast šedivým dnům
čas dýchl na hodiny a ty se posunuly lenivě na bok
zívly
a odbily dvanáctou.
Káva v hrnku nemůže spát díky přemíře kofeinu
polštář si zvyká na objetí páru rukou
dusí se
a básnící co prochodili noc a svými kroky ukolébávali ostatní
rozdávají své smutky
osamělým milencům.
Snad se na mě nebudeš zlobit, ale tady mi forma trčí nad obsahem. Ne, že by to tak nešlo napsat, ale nějak to na mne nepůsobí celistvě.
(pouze můj názor...možná už jsem také po dnešku unavený a líný číst pozorněji..)
RM.
23.10.2014 00:30:52 | Robin Marnolli
...spíše lépe "rozekat" na více řádků...a bude to dobrý :-)
23.10.2014 12:09:58 | bogen