Anotace: ---
Můj
život
je jako přístěnek pod schody
bazar ojetých corvett
i příliš rychlými důchody
nasáklé dětství
Mám
jedno
takové malé a unavené přání
zdali dnes zavřeš svůj krámek trochu dřív
abych zažil tanec se lvy
a dotýkal se jejich hřív
než se jim ze životů navždy vytratí
Ne, není mi smutno
Je mi extrémně skvěle a vesele
jako by už lepším zítřkům bylo učiněno za dosti
a ty slzami prorostlé oči
mám kvůli radosti
...je zvlastni, jako-by ze dvou casti slozena, jako smich a plac v jednom:)))...libi se mi- je neotrela s laskou Y...
24.10.2014 16:06:39 | Yazmin