nesejde na věku
původu a pohlaví
za plného světla
i v průčelí tmy
rozdává realita
všem stejně
a cesta vede dál
různými směry
a někde v hlavě
stále sedí
sled otázek
a možných odpovědí
prokládaný pocity
o smyslu existence
která pohlcuje
naše životy
ať uděláš cokoli
láska nic nezmění
protože není
jenom já a ty
měníme se my
a skřípeme
z toho zuby
i když naše sny
někdy s námi
zůstávají
až do konce