Připiji
Anotace: V půl druhé ráno sedím v hospodě. S ospalým chtíčem po tobě. Pěju slavíka z Madridu....
V půl druhé ráno sedím v hospodě.
S ospalým chtíčem po tobě.
Pěju slavíka z Madridu.
Půlnoční hry na city,
prázdné pravdy,doteky - a Ty
S noblesou utkaná pravidla,
že my dva – nejsme sví.
-Přesto spolu
A tak ze dna láhve- léky na pokoru.
A připiji na lásku- potvoru.
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: Willard, CoT, V.N.Losinský, Akrij8, tato22, Frr, josuatree
Komentáře (1)
Komentujících (1)