Anotace: ...
Slova bez významu,
bolestí zlomená,
křik bezhlasný,
odpověď neznámá.
Svázaná bolestí,
okovy bezmoci,
skrytá v tmě věčnosti,
není pomoci.
Vysvobození je zkáza,
utéct je cesta zpět.
Rozhodnutí s tebou mává.
Naději nevidět.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?