Jednou takhle při obědě
Jednou v létě
v zámoří
obědvala jsem rýži
přišel nějaký poskok
promluvil na mě
vycenil koňské zuby
já se zakuckala
a zrníčko rýže
přistálo
mu na čele
neodradil ho ten neřád
zahýkal se smíchy
jako osel
a zeptal se mě
jestli si to s nim
rozdám na záchodě
zachovala jsem si hrdost
a pozvala ho večer k sobě
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: CoT, Mistym, Sunmaker, enigman, Pamína, Jort, Frr
Komentáře (9)
Komentujících (4)