*
..boty když tlačí
stokrát na dno když sáhneš
a pocit
že ze života pláchnout chceš..
víš
tak vracím se do divočiny snů
krok za krokem vstávám do jejich mlh
tam
co noc je nocí celý den
vůně opilých milenců
mísí se s párem v kapse uschlých kopretin
a očarovanost
ta sousedka hvězd
třpytí se jak opál a neztrácí na síle
nevadí
že jedno křídlo nalomené
druhé láskou poskvrněné
vzdát se práva létat
je přece zlé
*
Země je nestálá, o pevný bod se dá opřít jen odlepením od ní... Takže tohle právo si chraňme - dobře děláš... ;-))
11.11.2014 21:42:35 | Amonasr
...kde ses toulala,básnířko...../úsměv/....Ji.
11.11.2014 20:58:44 | jitoush
..to víš..někdy to na jednoho..tak nějak přijde..a dostihnou ho všednosti..
..a čas je pak hrubě nedostatkové zboží:-)))..díky za zájem a návštěvu..;-)
12.11.2014 05:34:52 | isisleo