Namočili jsme prsty do tmy
a kreslili po zavřených dveřích
měli jsme horečku ve vlasech
a za krkem
mráz jezdící po páteři
v prstech máme zaryté třísky a vybledlou tmu
po schodech do třetího patra jde unavené ráno
zastaví se a stříhá nám vlasy
ve snaze zmírnit projevy horečky
z toho druhého.
Ten
zacatek moc peknej fajn obraty tak nejak burcujici predstavu slapajici
ale elis ten konec me nejak no neni to ono ale nevim mozna to proste je
jen mnou samou a chapanim do ztracena ;-)
16.11.2014 19:27:36 | xoxoxo