Už dlouho nám prorokovali
...taková zvláštní,neuchopitelná nálada z ní jde....trošku se ztrácím....
....zvláštní.....Ji.
29.11.2014 10:18:30 | jitoush
Ztrácíš v jakém slova smyslu?
29.11.2014 12:51:21 | Elisa K.
...ztrácím se ve Tvém příběhu....prostě trochu bloudím,hledám
záchytný bod,abych pochopila....ale to je můj problém,že pořádně
nevidím na cestu....ale není třeba vysvětlovat....nemám moc ráda,když
se básně vysvětlují,protože každý to může pochopit po svém anebo
to nechá jen tak působit bez zapojení obvyklých myšlenkových pochodů....
prostě jen tak......Ji.
29.11.2014 21:39:57 | jitoush