Odešla
Anotace: A už se nevrátí...
Ten zlomený úsměv v oči tvé,
když chybějící dílek srdce nesedne,
a slza co hřeje mokrou líc,
bylas má ale já chtěl víc,
Teď smutné tóny zní,
a kdo ztratil tak už ví,
že nemilovat lepší než ztratit je,
když marná láska hlavu posedne,
A ostrý je trn té vržené růže,
a třeba zbláznit se člověk může,
ale city k tobě nezmění,
to mé marné snění,
Jak jsi má a já hřeji tě v náručí,
kdo osud mění a co dalšího mi poručí,
než nechat tě už nocí jít svůj sen snít,
naříkat když nemohu tě mít...
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)