přistání
Anotace: ..kdo ví třeba se jednou "vyjasní"...
Hořící louče touhy,
co ozařují
plochu času,
aby Tvůj let,
přistání neminul,
mé srdce
Tě čeká
každou chvíli,
však počasí
se náhle zhorší,
nastane krutá bouře,
meteorologové
jí přidělí
nový název
-manželství-
ta zasype
mou ranvej
a let musí být
..navždy..
odvolán...
Komentáře (0)