Jiřinka
Jiřinko, rozkvetlá květinko!
Záříš do dáli různými barvami,
růžová ta něžně hladí,
červená, ta k vášni svádí.
Oranžová, ženu volá,
"Pojď a nestůj, probuď jiskru,
zuj si boty, tanči v písku!"
Žlutá se střapatí
se sluncem laškuje,
hraje si, dovádí.
Je jako světýlko
zářivé naděje,
co rozum pohladí,
osrdí zahřeje!
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Jan Urban, MARKO, Jort, knihomolka, jitka.svobodova
Komentáře (4)
Komentujících (4)