Blázni
Naše tužby,
vyhořelé družby,
snídani v trávě,
v hlavě jen máme!
Nevěříme v nic,
vše věří v nás,
ten letní hic,
obraz plný krás.
Chtěli jsme svobodu,
štěstí potopu,
s životem se rvali
a po depresi spali.
Vzdali jsme se života
pro tu naši lásku
teď jsem jen za exota,
co prohrál svoji krásku.
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig
Komentáře (0)