šel jsem se ještě podívat
a snad i rozloučit
protože pozítří už mělo být po všem
a tak jsem naposledy stoupal do schodů
který vrzaly až hrůza
a kromě omlácených zdí
našel jsem jen nohu od stolu
rozbitý paravan třísky na parketách
a klíček možná od panenky . . .
není to až tak dávno
ale čas nedá se zastavit
tady jsme spali a tady byla sprcha
tenhle pokoj býval studený
támhle byla jídelna a spousta světla
a tady jsme se často milovali . . .
kdyby tak některý chvíle šly znova prožít
vyšel jsem ven otřel ze sebe prach
natáhl do plic ostrý vzduch podzimu
a odcházel pryč s pocitem
jako bych právě zavřel hřbitovní vrata
na rohu už postávaly buldozery
kromě vzpomínek nezbude nic
něco jako náhlá ztráta
nebo probuzení z bezvědomí
i když havrani nad polem
už dlouho krákali
dost možná
že právě o tomhle dni
Hm trochu jina poloha a musím říct že mě to celkem dost oslovilo takže konec chválení a čas dalšího psaní protože mě zaujalo číst tvé věci a neptej se proč sama nevím ;-)
05.01.2015 11:25:08 | xoxoxo
slyšel jsem to jako krátký vyprávění v hospodě a tak jsem to hodil na papír, ale rozhodně jsem nečekal, že se to bude takhle líbit :-)
05.01.2015 14:14:32 | josuatree
...pusobi hodne opravdove, jako by jsi tam odtud pred chvilkou odesel:)))...s laskou Yaz
05.01.2015 04:10:58 | Yazmin
...to,co hezkého člověk prožije mu nikdo a nic nevezme....kulisy mohou
v čase pominout,zmizet do nenávratna,ale tam uvnitř vše je....líbí...Ji.
04.01.2015 17:37:37 | jitoush
pokud máš k něčemu (nebo někomu)opravdový vztah, zůstane tam někde uvniř už napořád, to souhlasím
04.01.2015 21:05:32 | josuatree