Trochu sentimentality
Větrem bezmoci zmítána jsem byla,
o příteli bez křídel jsem pouze jen snila,
najednou se objevil, ten anděl bez křídel,
porušily jsme víc, než jen pár pravidel.
Protiklady prý se přitahují,
Ty ukecaná, já tichá,
tajemství se odhalují
a dík Tobě nejsem ta lichá.
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jort, jitka.svobodova, Loveless
Komentáře (0)